OM KONSUMENTGUIDEN.SE

Konsumentguiden.se började som en webbplats dedikerad till produkttester. Sedan starten 2005 har man hjälpt hundratusentals svenskar hitta konsumenttester på allt från datorer till gräsklippare.

Idag har man breddat sitt tjänsteutbud och har förutom produkttester även produktjämförelser och konsumentguider. Konsumentguiden.se har som mål att erbjuda svenska konsumenter ett smidigt rikstäckande hjälpmedel som underlättar för konsumenten att fatta välinformerade köpbeslut. Vi erbjuder konsumentguider och jämförelsetjänster för bland annat elpriser, försäkringar, lån, bredband, mobilabonnemang, resor mm.

Konsumentguidens tjänster har alltid varit kostnadsfria och kommer så förbli.

  INFORMATIONEN PÅ WEBBPLATSEN

  Alla uppgifter på webbplatsen uppdateras fortlöpande, i de flesta fall dagligen. Då uppgifterna hämtas från tredje part kan Konsumentguiden.se inte garantera att den är uppdaterad eller korrekt. Vi rekommenderar därför alla våra besökare att kontrollera informationen och villkoren hos aktuellt företag eller myndighet innan informationen används som beslutsfattande underlag. Konsumentguiden.se kan inte hållas ansvarig för åtgärder som vidtagits av användare baserade på den information som inhämtats från vår webbplats. Konsumentguiden.se är inte heller ansvarig för eventuell förlust eller skada som har uppkommit i samband med ingångna avtal med listade företag på webbplatsen.

  Konsumentguiden.se presenterar information och uppgifter om olika produkter och tjänster på ett överblickbart sätt där konsumenten själv kan söka, jämföra och sortera den presenterade informationen. Konsumentguiden.se tar inte parti eller ger några rekommendationer om de tjänster/produkter som presenteras i vårt utbud. I vissa fall kan det utgå ersättning till Konsumentguiden.se från inkluderade företag.

  Som besökare på Konsumentguiden.se är du alltid anonym då vi inte samlar in några personuppgifter om dig som besökare. Dock använder vi oss som många andra webbplatser av Cookies för att insamla anonym statistik i syfte att analysera och förbättra vår webbplats. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar cookies.

  UPPHOVSRÄTT

  Allt innehåll och material på Konsumentguiden.se skyddas av upphovsrättslagen. Citera oss gärna, men glöm inte att ange och länka till källan.