Behöver man använda belysning till webbkameran?

Belysning är inte ett måste men hjälper självklart till att få ut det mesta av din kamera med en bättre bild som resultat. Det finns spotlampor att köpa som placeras på var sin sida om skärmen gärna i höjd med kameran. Har du inte tillgång till denna typ av lampor så kan du även använda mer normal belysning, ljuset behöver …

Hur placerar man webbkameran för bästa bild?

Kamerans placering är viktig. Ofta tittar vi ner på våra kameror när vi använder våra telefoner eller läsplattor. Denna vinkel som ger en bild underifrån är inte så smickrande. För att undvika detta bör webbkameran vara placerad något över ögonlinjen och vinklad något neråt.

Kan jag få lån även om jag har A-kassa?

Ja, det finns långivare som beviljar lån även om du går på a-kassa. Du kan bli tillfrågad att redovisa hur många dagars ersättning du har kvar på din a-kassa.

Hur mycket kan jag låna utan inkomst?

Hur mycket pengar du kan få låna beror på din kreditvärdighet. Ju högre risk det är för långivaren desto mindre belopp kommer du kunna få låna.

Kan jag få ett blancolån utan inkomst?

Ja, i de flesta fall kan du få låna pengar även om du inte har en fast anställning eller en regelbunden inkomst. Att ha en medsökande på din låneansökan ökar dina chanser att få ditt lån beviljat.

Vad är kontantinsats?

Kontantinsats är den del som du själv måste kunna betala in när du lånar till exempelvis en bil eller en bostad. För att kunna ta ett billån eller ett bolån måste man betala en kontantinsats.