GF Money

GF Money kontokredit

GF Money erbjuder kontokredit med direktutbetalning på mellan 1 000 och 30 000 kronor. Lånen har en löptid på mellan 1 och 12 månader. För att få en kontokredit hos GF Money behöver man vara minst 18 år och svensk medborgare. Den effektiva räntan på en kontokredit hos GF Money ligger på mellan 53,12% och 84,23%.

GF Money kontokredit

GF Money är ett finansinstitut som erbjuder olika finansiella tjänster som till exempel kontokredit. De är specialiserade på att hjälpa människor att hantera sina ekonomiska behov och erbjuder flexibla lösningar för personliga lån och krediter.

GF Money erbjuder en flexibel kreditlösning som kan hjälpa dig att hantera oväntade utgifter. Det är ett bekvämt alternativ till att låna pengar med ett vanligt banklån eftersom du bara betalar ränta på det belopp du faktiskt använder. Dessutom ger det dig möjlighet att utnyttja en kreditgräns som är tillgänglig när som helst.

GF Money erbjuder även billiga lån utan UC då dom använder sig utav Creditsafe när dom tar sina kreditupplysningar. Löptiden på lån är på mellan 1 och 12 månader och den effektiva räntan börjar från 53,12% (GF Money 2023-05-05).

JaNejdirectJa
1 000 – 30 000 kr
1 – 12 mån
Från 53.12%
18 år
 • Lån utan UC
 • Ansök med BankID
 • Utbetalning direkt
 • Behandlar låneansökningar mån-fre. Utbetalning dygnet runt via Trustly.
Lånexempel: Låna 1 000 kr i 12 månader och återbetala totalt 1 592 kr. Effektiv ränta 46.64%.
GF Money snabblån – Mer info!
Lån utan UC:
Ja (Creditsafe)
Betalningsanmärkning:
Nej
Utbetalning:
Direkt via DB, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank
Låneperiod:
1 – 12 månader
Uppläggningsavgift:
280 kr
Fakturaavgift:
45 kr
Ansök med BankID:
Ja
Inkomstkrav:
50 000 kr/år
Låneskydd:
Nej

GF Money omdöme

Vi jämför samtliga listade långivare med varandra och lägger inga personliga värderingar i omdömet. Läs mer om hur vi kommer fram till respektive långivares omdöme här.

Omdömen

Ränta:
4/10
Adm. avgifter:
4/10
Utbetalningstid:
10/10
Kundomdöme:
1/10

Summerat omdöme

19/40
Gf Money med omdömet 31 placerar sig i det undre mellanskiktet av långivarna.
Se samtliga långivares omdömen här.

Lågt Medel Högt
0 – 15 16 – 30 31 -40
 • Ränta

  GF Money har en relativt hög ränta som ligger över snittet av långivarna i denna kategori. Omdöme 4.

 • Administrationsavgifter

  GF Money har en samlad administrationsavgift som ligger över snittet. Omdöme 4.

 • Kundnöjdhet

  GF Money saknar Trustscore och har därmed inga kundrecensioner. Omdöme 1.

Hur fungerar GF Money kontokredit?

GF Money kontokredit fungerar som ett tillfälligt lån där du har en viss kreditgräns tillgänglig när som helst. Du kan använda så mycket eller så lite av krediten som du vill och du betalar ränta på det belopp du faktiskt använder. När du betalar tillbaka krediten blir den tillgänglig igen och du kan använda den när du är i behov av den.

GF Money kontokredit är en snabb lösning för personer som behöver extra pengar för att täcka oväntade utgifter eller inköp. Oavsett om det handlar om en bilreparation, en resa eller en hemrenovering, ger GF Money kontokredit dig friheten att hantera dina utgifter på ett sätt som passar dig bäst.

Fördelarna med GF Money kontokredit

 • Flexibla räntor
  En av fördelarna med GF Money kontokredit är den flexibla räntan. Räntan beräknas på det belopp du faktiskt använder, vilket betyder att du bara betalar för den kredit du använder. Detta gör GF Money Kontokredit till ett kostnadseffektivt alternativ till ett snabblån.
 • Tillgänglig kredit
  GF Money kontokredit ger dig tillgång till en kreditgräns som är tillgänglig när som helst. Detta betyder att du kan använda krediten för olika ändamål som att täcka en oväntad utgift.
 • Automatiska utbetalningar
  GF Money kontokredit erbjuder automatiska utbetalningar vilket betyder att du inte behöver oroa dig för att glömma att betala tillbaka krediten. Detta gör att du kan fokusera på att använda krediten för dina behov utan att behöva oroa dig för att missa en betalning.
 • Betala tillbaka när du kan
  En annan fördel med GF Money kontokredit är att du kan betala tillbaka krediten när du kan. Det finns inga straffavgifter för tidig återbetalning, vilket ger dig frihet att hantera din ekonomi på ett sätt som passar dig bäst.
 • Ingen ansökningsavgift
  GF Money kontokredit har ingen ansökningsavgift, vilket gör det enkelt och kostnadseffektivt att ansöka om krediten. Du kan ansöka online och få besked på din ansökan direkt.

Nackdelar med GF Money kontokredit

 • Hög ränta
  Även om räntan är flexibel i den mån att man bara betalar ränta för den del man väljer att nyttja så går det inte att komma ifrån att räntan är väldigt hög. GF Money kontokredit räknas som en högkostnadskredit och man bör därför tänka sig för innan man bestämmer sig för att ansöka om kontokrediten.

Så ansöker du om GF Money kontokredit

Att ansöka om GF Money kontokredit är enkelt och du kan göra det online. Du behöver bara fylla i ansökningsformuläret på GF Moneys webbplats och skicka in din ansökan.

Vilka är kraven för att ansöka om GF Money kontokredit?

För att ansöka om GF Money kontokredit behöver du uppfylla vissa krav. Du måste vara minst 18 år gammal, ha en fast inkomst och vara bosatt i Sverige. Du behöver också ha ett svenskt bankkonto och vara skuldfri hos Kronofogden.

GF Money – Kontaktuppgifter


GF Money
GF Money Consumer Finance AB
Östra Ågatan 31
753 22 Uppsala
www.gfmoney.se
Kundservice
Epost: info@gfmoney.se
Telefon: 08 – 50 23 7000
Öppettider: Måndag till Fredag 08:00-16.00

Relaterad information till GF Money kontokredit
Credifi kontokredit
Fairlo lån
Northmill lån
Binly kontokredit
Tryggkredit eller Klara lån
Credifi eller GF Money
Kontokredit utan UC

Sammanfattning

GF Money kontokredit är en flexibel kreditlösning som kan hjälpa dig att hantera oväntade utgifter. Du betalar bara ränta på det belopp du faktiskt använder och du har tillgång till en kreditgräns som är tillgänglig när som helst. GF Money kontokredit ger dig friheten att hantera dina utgifter på ett sätt som passar just dig bäst. Du kan ansöka online och få besked på din ansökan direkt.

Vanliga frågor om GF Money kontokredit

 • Hur lång tid tar det att få besked på min ansökan?

  Besked på din ansökan om GF Money kontokredit får du oftast direkt efter att du har skickat in den. Om det behövs ytterligare information eller verifiering kan processen ta något längre tid.

 • Vilka är kostnaderna för GF Money kontokredit?

  Kostnaderna för GF Money kontokredit beror på hur mycket kredit du använder och under hur lång tid du använder den. Räntan beräknas på det belopp du faktiskt nyttjar och kan variera beroende på din kreditvärdighet och andra faktorer.

 • Kan jag betala tillbaka min kontokredit tidigare?

  Ja, du kan betala tillbaka din GF Money kontokredit när som helst utan att behöva betala några straffavgifter.

 • Hur gör jag för att höja min kreditgräns?

  Du kan höja din kreditgräns när som helst genom att kontakta GF Money kundtjänst. En ökning av kreditgränsen kan beviljas efter en ny bedömning av din kreditvärdighet och andra faktorer.


Källangivelser

GF Money (2023-05-05), GF Money snabblån.
https://www.gfmoney.se

Skribent

Redaktionen - Konsumentguiden.se

Innehållet i texten bearbetas av redaktionen, som även tar hand om eventuell bildsättning, innan författare och faktagranskare godkänner den för publicering. Genom att godkänna innehållet intygar författare och faktagranskare att det är uppdaterat enligt bästa kunskapsläge.