Extralånet

Extralånet

Extralånet erbjuder snabblån på belopp mellan 10 000 och 50 000 kronor. Lånen har en löptid på mellan 1 och 120 månader. För att få ett snabblån hos Extralånet behöver man vara minst 18 år gammal, vara svensk medborgare och ha en årsinkomst på minimum 150 000 kronor. Den effektiva räntan på snabblån hos Extralånet börjar på 31,82 procent. Läs vidare för att lära dig mer om lån hos Extralånet.

Extralånet snabblån

Extralånet har en enkel ansökningsprocess, minimala krav och du får tillgång till pengarna på en till två dagar. Med hjälp av ett snabblån från Extralånet kan du låna upp till 50 000 kr med en flexibel återbetalningstid. Snabblån är en typ av lån som erbjuds av många kreditinstitut och finansinstitut i Sverige. Det är utformat för att ge dig tillgång till pengar snabbt. Det är viktigt att komma ihåg att snabblån är ett högrisklån och är vanligtvis förknippat med höga räntor och avgifter. Därför är det viktigt att du noga överväger din ekonomiska situation innan du ansöker om ett snabblån.

Extralånet erbjuder även lån utan UC då dom använder sig utav Bisnode för sina kreditupplysningar. Löptiden på lånen är mellan 1 och 120 månader och den effektiva räntan börjar från 31,82% (Extralånet 2023).

JaJaNejNej
10 000 – 50 000 kr
12 – 120 mån
31,82%
18 år
 • Lån utan UC
 • Låg ränta
 • Snabbt svar
 • Accepterar betalningsanmärkning
Lånexempel: Låna 20 000 kr i 12 månader och återbetala totalt 22 805 kr. Effektiv ränta: 28,01%.
Extralånet snabblån – Mer info!
Lån utan UC:
Ja, Bisnode
Betalningsanmärkning:
Ja
Utbetalning:
1-2 bankdagar
Låneperiod:
12 – 120 månader
Uppläggningsavgift:
0 kr
Fakturaavgift:
0 kr
Ansök med BankID:
Ja
Inkomstkrav:
150 000 kr/år

Extralånet omdöme

Vi jämför långivarna mot varandra och lägger inga personliga värderingar i omdömet. Här kan du läsa mer om hur vi kommit fram till respektive långivares omdöme.

Omdömen

Ränta:
6/10
Adm. avgifter:
10/10
Utbetalningstid:
7/10
Kundomdöme:
1/10

Summerat omdöme

24/40
Extralånet med omdömet 24 placerar sig i mellanskiktet av långivarna.
Se alla långivares omdömen här

Lågt Medel Högt
0 – 15 16 – 30 31 -40
 • Ränta

  Extralånet har en relativt låg ränta om man jämför med de andra långivarna i denna kategori. Omdöme 6.

 • Administrationsavgifter

  Extralånet har ingen uppläggningskostnad eller fakturaavgift. Omdöme 10.

 • Utbetalningstid

  Extralånet erbjuder inte direktutbetalning, normalt sett får man vänta 1-2 dagar på pengarna. Omdöme: 7.

 • Kundnöjdhet

  Extralånet saknar en Trustscore hos Trustpilot, omdömet blir därmed lågt. Omdöme 1.

Fördelar med Extralånet snabblån

Ett snabblån hos Extralånet har många fördelar för de som behöver pengar snabbt. Några av dessa fördelar omfattar bland annat:

 • Konkurrenskraftig ränta: Med ett snabblån från Extralånet så kan du låna pengar till en bättre ränta än snittet.
 • Minimala krav: För att ansöka om snabblån behöver du bara uppfylla några grundläggande krav, såsom att ha en fast inkomst och vara över 18 år.
 • Flexibel återbetalning: Extralånet snabblån erbjuder flexibla återbetalningsalternativ, med återbetalningstid på upp till 120 månader.
 • Ingen säkerhet krävs: Extralånets snabblån kräver ingen säkerhet eller borgen.
 • Enkel ansökningsprocess: Ansökningsprocessen för ett snabblån hos Extralånet är enkel och tar bara några minuter att slutföra online.

Nackdelar med Extralånet snabblån

Precis som med övriga typer av lån finns det även nackdelar med att låna hos Extralånet. Några av dessa nackdelar inkluderar:

 • Höga räntor och avgifter: Även om Extralånet har en överlag bättre ränta än konkurrenterna så är snabblån förknippat med höga räntor och avgifter, vilket kan göra det svårt att betala tillbaka lånet i tid.
 • Risk att försätta sig i en skuldfälla: Om du inte kan betala tillbaka snabblånet i tid kan du hamna i en skuldfälla, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser för din ekonomi.
 • Kort återbetalningstid: Återbetalningstiden för snabblån är vanligtvis kort, vilket kan göra det svårt att betala tillbaka lånet på kort tid.

Hur ansöker man om ett snabblån hos Extralånet

Att ansöka om snabblån via Extralånet är enkelt och görs online. För att ansöka om lån hos Extralånet måste du uppfylla några grundläggande krav, såsom att ha en inkomst på minst 150 000 kr/år och vara över 18 år.
Så här ansöker man om ett snabblån hos Extralånet:

 • Besök webbplatsen https://extralanet.se.
 • Välj lånebelopp och återbetalningstid som passar dina behov och ekonomiska förhållanden.
 • Fyll i din personliga information.
 • Skicka in din ansökan och vänta på godkännande. Om din ansökan godkänns kan du få pengarna på ditt bankkonto inom någon dag.

Jämför Snabblån & SMS lån

Jämför snabblån och räntor. Hitta lånet med bäst villkor.

Extralånet – Kontaktuppgifter


Extralånet
Catalunia Capital AB
Skeppargatan 8, 5 tr
114 52 Stockholm
www.extralanet.se
Kundservice
Epost: kontakt@extralanet.se
Telefon: 08-12 44 82 88
Öppettider: Måndag till Fredag 09-17.

Summering

Extralånet snabblån är en praktisk och snabb lösning för de som behöver pengar snabbt. Med minimala krav och enkel ansökningsprocess kan du få tillgång till pengar inom två dagar. Men det är viktigt att komma ihåg att snabblån är ett högrisklån och att höga räntor och avgifter oftast gäller. Innan du ansöker om ett snabblån, se till att du noga överväger dina ekonomiska förhållanden och läser igenom alla villkor och avgifter.

Vanliga frågor om Extralånet Snabblån

Här är några vanliga frågor som människor har om Extralånet Snabblån:

 • Är det säkert att ansöka om ett snabblån online?

  Ja, det är säkert att ansöka om snabblån online, förutsatt att du använder en pålitlig och säker webbplats eller mobilapp. Se till att du läser igenom villkoren och integritetspolicyn noggrant innan du skickar in din ansökan.

 • Kan jag ansöka om snabblån hos Extralånet om jag har en dålig kreditvärdighet?

  Ja, Extralånet accepterar betalningsanmärkningar, vilket innebär att du kan få lånet även om du har en sämre kreditvärdighet. Men kom ihåg att högre räntor och avgifter kan gälla om du har en dålig kreditvärdighet.

 • Hur mycket kan jag låna med snabblån hos Extralånet?

  Du kan låna upp till 50 000 kr med Extralånet, beroende på dina behov och ekonomiska förhållanden. Kom ihåg att högre lånebelopp vanligtvis medför högre räntor och avgifter.

 • Vad händer om jag inte kan betala tillbaka snabblånet i tid?

  Om du inte kan betala tillbaka snabblånet i tid kan du hamna i en skuldfälla, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser för din ekonomi. Se till att du noga går igenom din ekonomiska situation innan du ansöker om snabblån och försök alltid att avbetala lånet i tid.


Källangivelser

Extralånet (2023), Extralånet snabblån.
https://extralanet.se/

Skribent

Redaktionen - Konsumentguiden.se

Innehållet i texten bearbetas av redaktionen, som även tar hand om eventuell bildsättning, innan författare och faktagranskare godkänner den för publicering. Genom att godkänna innehållet intygar författare och faktagranskare att det är uppdaterat enligt bästa kunskapsläge.