Zmarta

 | Lästid: 4 minuter | Uppdaterad: 25 januari 2024.

Zmarta

Att hitta det bästa lånet kan vara en utmaning, särskilt när man inte vet var man ska börja leta. Men det är här en låneförmedlare som Zmarta kan vara behjälplig. Zmarta är en av de ledande låneförmedlarna i Sverige som hjälper kunder att hitta lånet med de mest fördelaktiga villkoren. I denna artikel kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om Zmarta låneförmedlare och hur de kan hjälpa dig hitta det bästa lånet för just dina behov.

Zmarta – Fakta

Zmarta är en låneförmedlare som grundades 1999 och har sedan dess hjälpt hundratusentals svenskar att hitta det bästa lånet för deras behov. Zmarta samarbetar med ett antal banker och långivare i Sverige för att kunna erbjuda sina kunder de mest fördelaktiga lånevillkoren. Zmarta gör det enkelt att jämföra lån genom att samla in information om dina ekonomiska förhållanden och sedan matcha dig med de bästa lånen. Med Zmarta kan du jämföra privatlån, billån, samlingslån, bolån och företagslån.

5000600000JaJaJa
5 000 – 600 000 kr
2.99 – 29.40%
1 – 20 år
0 kr
 • 35 anslutna långivare
 • Ingen administrationsavgift
 • Snabb utbetalning
Lånexempel: Låna 180 000 kr i 10 år och återbetala totalt 239 262 kr. Effektiv ränta: 6.11%.
Zmarta – Mer info!
Låna utan UC:
Nej
Betalningsanmärkning:
Accepteras
Direktutbetalning:
Nej
Uppläggningsavgift:
0 kr
Fakturaavgift:
0 kr
Ansök med BankID:
Ja

Hur fungerar Zmarta?

Att använda Zmarta’s låneförmedlartjänst är enkelt och smidigt. Här är en översikt över hur processen fungerar:

 • Besök Zmarta.se och fyll i en låneansökan.
 • Zmarta samlar in information om dina ekonomiska förutsättningar.
 • Zmarta matchar dig med de bästa lånen från deras samarbetspartners.
 • Du väljer det lånealternativ som passar dig bäst och signerar avtalet.
 • Pengarna sätts in på ditt konto.

Fördelar med att använda Zmarta

Här är några av de största fördelarna med att använda Zmarta:

 • Du sparar tid och energi genom att inte behöva söka efter lån själv.
 • Zmarta gör det enkelt att jämföra lån från olika långivare.
 • Du får tillgång till de bästa lånevillkoren på marknaden.
 • Zmarta är kostnadsfritt att använda.
 • Det tas bara en kreditupplysning.

Zmarta – Kundnöjdhet

Zmarta har ett stort antal omdömen hos Trustpilot från verkliga kunder med ett högt snittbetyg. De positiva recensioner Zmarta har fått uppskattar enkelheten, den trevliga personalen och det trevliga bemötandet. Negativa recensioner fokuserar på marknadsföringen och på missnöjda kunder som fått avslag på sin låneansökan. Baserat på över 20 496 recensioner har Zmarta ett genomsnittsbetyg på 4,6 av 5 på Trustpilot.

Betyget och omdömen är uppdaterade 2024-01-25 från Trustpilot.se.

Jämför Låneförmedlare

Jämför låneförmedlare och hitta lånet med lägst ränta. Hitta lån med bra villkor.

Zmarta – Konkurrenter

Det finns flera andra konkurrenter till Zmarta som kan erbjuda dig liknande jämförelsetjänster för att hitta det bästa lånet.
Här är några av de främsta konkurrenterna till Zmarta som du bör känna till:

 • Lendo

  Lendo är en annan populär jämförelsetjänst för lån som har funnits sedan 2007. De samarbetar med flera banker och långivare för att hitta de bästa erbjudandena för sina kunder. Lendo erbjuder även möjligheten att samla dina befintliga lån till ett enda lån, vilket kan leda till en lägre månadskostnad. Läs mer om lendo här.
  Till Lendo

 • Advisa

  Advisa är en annan stor aktör på marknaden för lån och erbjuder en bred tjänst som inkluderar allt från privatlån till bolån. De samarbetar med flera av de största bankerna i Sverige för att hitta de bästa erbjudandena för sina kunder. Advisa erbjuder också möjligheten att samla dina lån till ett enda lån, vilket kan ge dig en lägre månadskostnad.

 • Sambla

  Sambla är en annan relativt ny aktör på marknaden som har fokuserat på att hjälpa kunder att byta till ett billigare lån. De samarbetar med flera banker och långivare för att hitta de bästa erbjudandena för sina kunder. Sambla erbjuder också en enkel och smidig ansökningsprocess.

 • Lendella

  Lendella är en ny låneförmedlare som jämför lån i samarbeta med Sambla. Hos Lendella kan med endast 1 kreditupplysning hos UC gratis ansöka om lån hos upp till 40 olika långivare och banker.
  Till Lendella

 • Enklare

  Enklare är en låneförmedlare som hjälper privatpersoner att jämföra och hitta bästa möjliga lån utifrån deras individuella behov. Genom Enklares plattform kan användare snabbt och enkelt få offerter från flera banker och långivare, vilket ger dem möjlighet att välja det lån som passar dem bäst, oftast till en lägre ränta.
  Till Enklare

Sammanfattningsvis finns det alltså flera konkurrenter till Zmarta som kan erbjuda liknande tjänster för att hitta det bästa lånet för dina behov. Att använda en jämförelsetjänst kan hjälpa dig att spara tid och pengar genom att hitta det bästa erbjudandet för dig.
Besök vår jämförelsetjänst för låneförmedlare för att enkelt jämföra de olika aktörerna.

Summering

Zmarta är en smidig och enkel lösning för alla som söker ett lån i Sverige. Genom att använda Zmarta sparar du tid och energi och får tillgång till de bästa lånevillkoren på marknaden. Så om du letar efter ett lån så kan Zmarta.se vara ett alternativ.

Relaterad information till Zmarta:
Lendo låneförmedlare
Zensum låneförmedlare
Enklare låneförmedlare
Advisa låneförmedlare
Lendella låneförmedlare
Sambla låneförmedlare
Freedom Finance låneförmedlare

Zmarta – Vanliga frågor

 • Är Zmarta säkert att använda?

  Ja, Zmarta är en säker och pålitlig låneförmedlare som har hjälpt många svenskar att hitta de bästa lånen.

 • Vilken ränta kan jag förvänta mig med Zmarta?

  Räntan på ditt lån beror på flera faktorer, inklusive din kreditvärdighet och lånebeloppet. Zmarta hjälper dig att hitta de bästa lånevillkoren på marknaden, vilket innebär att du kan förvänta dig konkurrenskraftiga räntor.

 • Kan jag få ett lån med betalningsanmärkningar genom Zmarta?

  Ja, det är möjligt att få ett lån trots betalningsanmärkningar genom Zmarta, men det kan vara svårare att hitta ett lånealternativ med fördelaktiga villkor.

 • Vilken typ av lån kan jag ansöka om med Zmarta?

  Zmarta samarbetar med ett antal banker och långivare i Sverige och kan hjälpa dig hitta olika typer av lån, inklusive blancolån, privatlån, billån och kreditkort.


Källangivelser

Zmarta (2024), Din kompass i lånedjungeln.
https://www.zmarta.se/

Skribent

Redaktionen - Konsumentguiden.se

Innehållet i texten bearbetas av redaktionen, som även tar hand om eventuell bildsättning, innan författare och faktagranskare godkänner den för publicering. Genom att godkänna innehållet intygar författare och faktagranskare att det är uppdaterat enligt bästa kunskapsläge.