Enklare

 | Lästid: 4 minuter | Uppdaterad: 29 januari 2024.

Enklare - Låneförmedlare

Behöver du ett lån men känner dig överväldigad av de otaliga alternativen? Letar du efter en pålitlig låneförmedlare? Då kan Enklare vara ett alternativ för dig. Som en betrodd och etablerad låneförmedlare kan Enklare.se hjälpa dig att förenkla ditt sökande efter ett passande lån och göra hela processen smidigare och mer effektiv. Låt oss utforska fördelarna med att använda Enklare.se låneförmedlare och hur de kan hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dina behov.

Enklare – Fakta

Enklare.se är en digital plattform som samarbetar med olika långivare för att erbjuda dig enkel tillgång till olika låneprodukter. Genom att använda deras tjänst kan du enkelt jämföra olika lånealternativ och hitta det som passar dig bäst. Enklare fungerar som en mellanhand mellan dig som låntagare och olika långivare på marknaden. De har etablerade partnerskap med välrenommerade långivare och kan därför erbjuda dig ett brett utbud av låneprodukter att välja mellan.

5000600000JaJaNej
5 000 – 600 000 kr
3,01 – 29,27%
1 – 20 år
495 kr
 • 27 anslutna långivare
 • Samla lån
 • Snabb utbetalning
Lånexempel: Låna 350 000 kr i 12 år och återbetala totalt 509 759 kr. Effektiv ränta: 6,90%.
Enklare – Mer info!
Låna utan UC:
Nej
Betalningsanmärkning:
Accepteras
Direktutbetalning:
Nej
Uppläggningsavgift:
495 kr
Fakturaavgift:
0 kr
Ansök med BankID:
Ja

Fördelarna med att använda Enklare

 • Enkel och smidig ansökningsprocess: Genom att använda Enklare.se låneförmedlare kan du undvika den komplicerade och tidskrävande processen att ansöka om lån hos olika långivare individuellt. Istället kan du fylla i en enda låneansökan hos Enklare.se och deras system kommer sedan att matcha dig med lämpliga långivare baserat på dina behov och kreditvärdighet.
 • Större möjlighet att få beviljat lån: Enklare.se låneförmedlare samarbetar med flera långivare, vilket ökar dina chanser att få ett beviljat lån. Om du skulle ansöka hos en enskild långivare och bli nekad, kan Enklare.se låneförmedlare hjälpa dig att hitta alternativa långivare som kan vara mer benägna att godkänna din låneansökan.
 • Jämför olika lånealternativ: Genom att använda Enklare.se låneförmedlare får du tillgång till en mängd olika lånealternativ från olika långivare. Du kan enkelt jämföra räntor och lånevillkor för att hitta det lån som passar dig bäst. Genom att göra en grundlig jämförelse kan du spara både tid och pengar.
 • Personlig rådgivning: Enklare.se låneförmedlare erbjuder även personlig rådgivning för att hjälpa dig att navigera genom låneprocessen och fatta välgrundade beslut. Deras erfarna lånespecialister finns tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig expertrekommendationer baserat på din specifika situation.

Enklare – Kundnöjdhet

Enklare har ett relativt stort antal omdömen hos Trustpilot från verkliga kunder med ett högt snittbetyg. De positiva recensioner Enklare har fått uppskattar enkelheten, den trevliga personalen och det trevliga bemötandet. Negativa recensioner fokuserar på marknadsföring i form av stort antal e-mail och på missnöjda kunder som fått avslag på sin låneansökan. Baserat på över 7 117 recensioner har Enklare ett genomsnittsbetyg på 4,7 av 5 på Trustpilot.

Betyget och omdömen är uppdaterade 2024-01-29 från Trustpilot.se.

Enklare – Konkurrenter

Det finns ett flertal andra konkurrenter till Enklare som kan erbjuda liknande jämförelsetjänster för att hitta det bästa lånet på marknaden. Här är några av de främsta konkurrenterna till Enklare som du bör känna till:

 • Lendo

  Lendo är en välkänd jämförelsetjänst för lån som erbjuder möjligheten att jämföra olika låneerbjudanden och få bästa möjliga ränta och villkor.

 • Sambla

  Sambla är en annan populär tjänst som erbjuder liknande funktioner, där man kan jämföra lån och även samla befintliga lån för att få en bättre överblick och potentiellt sänka sina kostnader.

 • Advisa

  Advisa är en annan aktör inom lån och finansiering, som hjälper sina användare att hitta låneprodukter och även erbjuder rådgivning för att hitta den bästa lösningen för sina kunder.

 • Zmarta

  Zmarta är också en jämförelsetjänst som fokuserar på att hjälpa människor att hitta de bästa lånealternativen genom att jämföra olika erbjudanden på marknaden.

Lendo, Sambla, Lendella, Enklare, Advisa och Zmarta är alla jämförelsetjänster för lån och finansiering i Sverige. Dessa företag hjälper privatpersoner att hitta och jämföra olika låneprodukter från olika banker och långivare. Genom att använda deras tjänster kan man få en överblick över olika alternativ och hitta det lån som passar ens behov bäst. Dessa företag har gjort det enklare för privatpersoner att jämföra och hitta de bästa lånevillkoren på marknaden, vilket ger ökad transparens och konkurrens inom lånesegmentet. Genom att använda deras tjänster kan man spara både tid och pengar när man söker efter lån eller finansiering.

Summering

Att hitta rätt lån kan vara en utmanande process, men med hjälp av Enklare kan du förenkla och effektivisera ditt lånsökande. Genom att använda deras tjänst får du tillgång till ett brett utbud av lånealternativ, personlig rådgivning och en smidig ansökningsprocess. Oavsett om du behöver ett lån för att köpa en bil, renovera ditt hem eller konsolidera dina befintliga lån, kan Enklare hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dina behov.

Jämför Låneförmedlare

Jämför låneförmedlare och hitta lånet med lägst ränta. Hitta lån med bra villkor.

Relaterad information till Enklare:
Zmarta låneförmedlare
Lendo låneförmedlare
Zensum låneförmedlare
Advisa låneförmedlare
Lendella låneförmedlare
Sambla låneförmedlare
Freedom Finance låneförmedlare

Vanliga frågor om Enklare

 • Hur fungerar Enklare?

  Enklare samarbetar med olika långivare och matchar låntagare med lämpliga lånealternativ baserat på deras behov och kreditvärdighet. Genom att fylla i en enda låneansökan hos Enklare.se kan du få tillgång till flera låneerbjudanden från olika långivare.

 • Vad kostar det att använda Enklare?

  Enklare tar inte ut några avgifter direkt från låntagare. De får istället ersättning från de långivare de samarbetar med när en låneansökan blir beviljad.

 • Kan jag använda Enklare om jag har dålig kreditvärdighet?

  Ja, Enklare samarbetar med långivare som kan erbjuda lån även till personer med dålig kredit. Dina chanser att få ett beviljat lån kan vara bättre genom att använda deras tjänst istället för att ansöka individuellt hos olika långivare.

 • Hur lång tid tar det att få svar på min låneansökan?

  Svarstiden på en låneansökan kan variera beroende på långivaren. Enklare strävar dock efter att ge dig snabba svar och förenkla processen så mycket som möjligt.

 • Är min information säker hos Enklare?

  Enklare tar säkerheten på allvar och använder moderna tekniker och kryptering för att skydda din personliga information. De delar endast informationen med de långivare som behöver den för att behandla din låneansökan.

 • Kan jag använda Enklare för att samla mina lån?

  Ja, Enklare kan hjälpa dig att samla dina lån genom att erbjuda dig ett nytt lån med förmånliga villkor för att betala av dina befintliga lån. Detta kan hjälpa dig att få bättre kontroll över din ekonomi och eventuellt spara pengar på räntekostnader.


Källangivelser

Enklare (2024), Enklare låneförmedlare.
https://enklare.se/

Skribent

Redaktionen - Konsumentguiden.se

Innehållet i texten bearbetas av redaktionen, som även tar hand om eventuell bildsättning, innan författare och faktagranskare godkänner den för publicering. Genom att godkänna innehållet intygar författare och faktagranskare att det är uppdaterat enligt bästa kunskapsläge.