Bankvertise låneförmedlare

 | Lästid: 4 minuter | Uppdaterad: 30 januari 2024.

Bankvertise

Bankvertise är en låneförmedlare som hjälper konsumenter att jämföra och hitta de bästa lånealternativen baserat på deras individuella behov. Genom att samla erbjudanden från olika banker och långivare, erbjuder Bankvertise en effektiv och smidig process för dem som söker finansiering. Med en digitalt fokuserad plattform gör Bankvertise det enkelt för användare att ansöka om lån till flera långivare med endast en ansökan.

Bankvertise – Fakta

Hos Bankvertise jämför man kostnadsfritt räntor och privatlån på mellan 5 000 till 600 000 kr. Bankvertise har 38 olika banker och långivare anslutna till sin tjänst (Bankvertise 2024). Bankvertise är ett danskt företag som drivs av Growthvertise Aps och har sitt huvudkontor i Danmark. Bankvertise tjänst drivs i sammarbete med Enklare som också är låneförmedlare av privatlån.

5000600000JaJaNej
5 000 – 600 000 kr
3,01 – 29,27%
1 – 20 år
350 kr
 • 38 anslutna långivare
 • Samla lån
 • Snabb utbetalning
Lånexempel: Låna 350 000 kr i 12 år och återbetala totalt 509 759 kr. Effektiv ränta 6.90%.
Bankvertise – Mer info!
Låna utan UC:
Nej
Betalningsanmärkning:
Accepteras
Direktutbetalning:
Nej
Uppläggningsavgift:
350 kr
Fakturaavgift:
29 kr
Ansök med BankID:
Ja

Fördelar med att använda Bankvertise
Här är några av de främsta fördelarna med att använda Bankvertise som låneförmedlare:

 • Sparar tid
  Istället för att navigera genom flera olika banker och fylla i flera ansökningar, kan du med Bankvertise enkelt fylla i en enda ansökan som sedan skickas till samtliga långivare de samarbetar med.
 • Konkurrens
  Genom att använda en låneförmedlare får du banker att konkurrera om ditt lån, vilket kan leda till bättre räntor och villkor för dig.
 • Översikt
  Bankvertise ger dig en klar översikt över vilka erbjudanden du har fått, så att du kan jämföra dem sida vid sida.
 • Färre kreditupplysningar
  Istället för flera individuella kreditupplysningar hos varje bank, behöver du bara en genom låneförmedlaren.

Nackdelar med att använda Bankvertise

 • Uppläggningsavgift:
  Bankvertise har en uppläggningsavgift på 350 kr för sina lån vilket är relativt högt om man jämför med konkurrenterna (Bankvertise 2024).
 • Kundsupport:
  Bankvertise har inget telefonnummer till sin kundtjänst. Kontakt sker enbart via mail.

Så fungerar Bankvertise

När du ansöker om ett lån genom Bankvertise, skickas din ansökan vidare till flera olika långivare. Dessa långivare granskar sedan din ansökan och om de är intresserade, skickar de sina låneerbjudanden tillbaka till dig via Bankvertise. Allt detta sker oftast inom 24 timmar (Bankvertise 2024).

Jämför Låneförmedlare

Jämför låneförmedlare och hitta lånet med lägst ränta. Hitta lån med bra villkor.

Konkurrenter till Bankvertise

När det gäller låneförmedling i Sverige finns det flera aktörer på marknaden. Om vi tittar på potentiella konkurrenter till Bankvertise, så finns det några stycken att ha i åtanke, några av de mest kända är:

 • Lendo är en av de största låneförmedlarna i Sverige och erbjuder jämförelser av privatlån, bostadslån och billån från flera banker.
 • Freedom Finance har över 15 års erfarenhet på den svenska marknaden och har etablerat sig som en av de största aktörerna inom låneförmedling.
 • Zmarta hjälper sina användare att jämföra allt från privatlån till försäkringar och elavtal.
 • Sambla jämför lån från över 30 olika banker och långivare, och hjälper sina kunder att hitta det bästa lånet baserat på deras individuella behov.
 • Advisa jämför lån från över 20 banker, och har som mål att göra det enklare för konsumenterna att sänka sina lånekostnader.

Dessa låneförmedlare har olika fördelar och särdrag, så det är viktigt för konsumenterna att jämföra dem noggrant innan man bestämmer sig för vilken tjänst man ska använda. Med tanke på konkurrensen på marknaden är det också viktigt för varje låneförmedlare att ständigt förbättra sina tjänster och erbjuda värde till sina kunder.

Hur fungerar en låneförmedlare?

Låneförmedlare, som Bankvertise, fungerar som en mellanhand mellan dig och de banker eller långivare som kan tänkas vilja låna ut pengar till dig. Istället för att du ska behöva ansöka om lån hos flera olika banker individuellt, kan en låneförmedlare hjälpa till att samla alla dessa ansökningar på ett ställe. Resultatet? Du sparar tid och kan ofta få bättre lånevillkor.

Så använder du Bankvertise på bästa sätt

När du väl är redo att använda Bankvertise, se till att:

 • Vara ärlig i din ansökan:
  Förfalskning av uppgifter kan leda till avslag eller till och med juridiska konsekvenser.
 • Jämför alla erbjudanden noggrant:
  Titta inte bara på räntan. Andra faktorer, som lånets löptid och eventuella avgifter, är också viktiga.
 • Ställ frågor:
  Om du är osäker på något erbjudande, tveka inte att kontakta Bankvertise eller den specifika långivaren för förtydliganden.

När du har fått ditt lån

Efter att ha fått ditt lån genom Bankvertise, glöm inte att hålla en bra kommunikation med den valda långivaren. Om du någonsin stöter på problem med återbetalningar, kontakta långivaren omedelbart. Många långivare är villiga att diskutera lösningar som kan hjälpa dig att komma på fötter igen med dina avbetalningar.

Bankvertise – Kontaktuppgifter


Growthvertise Aps
Jernbane Allé 45
2700 Vanløse
Danmark
bankvertise.se
Kundservice
Epost: kontakt@bankvertise.se.
Telefon: Saknas.
Öppettider: Mån – Fre 09:00 – 17:00.

Sammanfattning

Bankvertise, liksom andra låneförmedlare, erbjuder en enkel process för förmedling av lån. Det finns dock skillnader mellan de olika låneförmedlarnas tjänster som kan vara bra att hålla koll på. Oavsett vilka låneerbjudanden du får presenterade för dig, bör du noggrant gå igenom de villkor och avgifter som är kopplade till lånen, innan du skriver på något låneavtal. Genom att anpassa sig till nya teknologier och fortsätta prioritera kundens bästa, kan tjänster som Bankvertise och övriga låneförmedlare fortsätta att spela en roll när vi ska fatta ekonomiska beslut.

Förhoppningsvis ger detta dig en klarare bild av Bankvertise och fördelarna med att använda en låneförmedlare. Om du är intresserad av att lära dig mer om privatekonomi, kolla gärna in andra artiklar på Konsumentguiden.se.

Relaterad information till Bankvertise:
Zmarta låneförmedlare
Lendo låneförmedlare
Zensum låneförmedlare
Enklare låneförmedlare
Advisa låneförmedlare
Lendella låneförmedlare
Sambla låneförmedlare
Freedom Finance låneförmedlare
Beefinans låneförmedlare

Vanliga frågor om låneförmedlaren Bankvertise

 • Hur mycket kostar det att använda Bankvertise?

  Det är alltid gratis för låntagare att använda en låneförmedlare som Bankvertise. Bankvertise tjänar pengar genom provision från banker och långivare.

 • Är min information säker med Bankvertise?

  Ja, låneförmedlare tar dataskydd mycket allvarligt och följer alla nödvändiga säkerhetsprotokoll.

 • Hur snabbt kan jag förvänta mig ett låneerbjudande?

  De flesta låntagare får svar inom 24 timmar efter att de skickat in sin ansökan.

 • Kan jag ansöka om lån om jag har dålig kreditvärdighet?

  Ja, Bankvertise kommer att matcha din ansökan med lämpliga långivare som kan vara villiga att låna ut till dig även med en mindre perfekt kreditvärdighet.

 • Är det bättre att ansöka direkt hos banken?

  Inte nödvändigtvis. Genom att använda en låneförmedlare som Bankvertise får du tillgång till flera erbjudanden på en gång, vilket kan öka dina chanser att få ett bättre lån.


Källangivelser

Bankvertise (2024), Jämför lån upp till 600 000 kr. med Bankvertise.
https://bankvertise.se/

Skribent

Redaktionen - Konsumentguiden.se

Innehållet i texten bearbetas av redaktionen, som även tar hand om eventuell bildsättning, innan författare och faktagranskare godkänner den för publicering. Genom att godkänna innehållet intygar författare och faktagranskare att det är uppdaterat enligt bästa kunskapsläge.